© 2019 by Safety 4 Patients

Please reload

Recente berichten

Potentieel vermijdbare sterfte in ziekenhuizen niet gedaald

November 28, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

NIEUWE DATUM: 28 NOVEMBER 2017 - Symposium Patiëntveiligheid in perspectief

October 24, 2017

Het symposium Patiëntveiligheid in perspectief vindt plaats op dinsdagmiddag 28 november in plaats van op 20 november 2017.

 

 

Om 14 uur presenteren het NIVEL en het EMGO+ instituut van het VUmc voor de vierde keer de resultaten van de landelijke dossierstudie naar potentieel vermijdbare schade en sterfte in ziekenhuizen. Tijdens het symposium Patiëntveiligheid in perspectief worden de resultaten in perspectief geplaatst: wat heeft 10 jaar werken aan patiëntveiligheid opgeleverd? Wat kan nog beter? En welke stappen zijn hiervoor de komende jaren nog nodig? Enkele specifieke thema's zijn: medicatieverificatie, antistollingszorg, diagnosefouten, ongeplande heropname en onverwachte lange opnameduur.

 

Deelname aan het symposium is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. De locatie is Utrecht Centrum. Het symposium richt zich op alle zorgprofessionals, beleidsmakers en bestuurders van ziekenhuizen en brancheorganisaties in de zorg.

 

Interesse? Schrijf u snel in!  

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags