top of page

Symposium Patiëntveiligheid in perspectief | Eind november 2017Eind november 2017 presenteren het NIVEL en het EMGO+ instituut van het VUmc voor de vierde keer de resultaten van de landelijke dossierstudie naar potentieel vermijdbare schade en sterfte in ziekenhuizen.

Tijdens het symposium Patiëntveiligheid in perspectief worden de resultaten in perspectief geplaatst: wat heeft 10 jaar werken aan patiëntveiligheid opgeleverd? Wat kan nog beter? En welke stappen zijn hiervoor de komende jaren nog nodig? Enkele specifieke thema's zijn: medicatieverificatie, antistollingszorg, ongeplande heropname en onverwachte lange opnameduur.

Aan het symposium zijn geen kosten verbonden, maar inschrijven is noodzakelijk. De locatie is Utrecht Centrum. Het symposium richt zich op alle zorgprofessionals, beleidsmakers en bestuurders van ziekenhuizen en brancheorganisaties in de zorg.

Interesse? Wilt u op de hoogte worden gehouden van datum, programma en locatie, mail dan naar patientveiligheid@vumc.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page